26 Haziran 2013 Çarşamba

Şebnem ÖZKAN'ın "Şifa Çemberi Rehberleriniz" Kitabından
"Bu noktada hastalığı yoluyla hem kendisini, hem de anne, babası başta olmak üzere etrafındakileri dönüştüren bir bebekten bahsetmek istiyorum sizlere: Çağatay Uzun.

Sevgili Deniz’in (Uzun) ikinci çocuğunu beklediği haberini aldığımda çok sevinmiş ve heyecanlanmıştım… Hamilelik ve doğum süreci rahat bir şekilde geçti ve Çağatay, bir Ekim sabahı aramıza katıldı... Ancak üç ay kadar sonra, Çağatay’ın anne karnında geçirdiği bir travma sonucu beyninde problemler yaşadığı haberini aldık. Deniz ve eşi çocuk doktoru İsmail Uzun, Çağatay’ın sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptılar… O kadar çok terapist ve şifacıyla çalıştılar ki akabinde Edirne’deki merkezlerinde de çalışan bu uzmanlar sayesinde şehir adeta ışıdıJ

Deniz bu esnada baş melek Zagzagel ile şimdiye kadar danışanlarımdan duyduğum en net tecrübelerden birini yaşadı. Kısaca anlatmam gerekirse, bu olayda Zagzagel fiziksel olarak Denizi ziyaret etti. Kendisini açık bir şekilde gösterdikten sonra, “Bu iş bitti!” mesajını verdi. Ve daha sonra kapıyı da açarak çıkıp gitti!...

Ancak Çağatay’da hala bariz bir değişiklik olmamıştı. Sonunda bunun nedeninin, Çağatay’ın bizleri, özellikle de anne babasını çocuklar için terapiler konusunda çok iyi bir şekilde eğitmek isteği olduğunu anladık. Çağatay için anne-baba olarak, her ikisi de yüksek ruhsal farkındalığa sahip bir bütüncül terapiler uzmanı anne ile çocuk doktoru bir babayı seçmesinden daha uygun ne olabilirdi… O, ebeveynleri bu terapileri çok iyi bir şekilde öğrenip, diğer çocuklara uygulayana kadar “hasta” maskesini takmaya devam edecekti! (Çağatay hakkında, Deniz’in kaleminden haber almak isteyenleriniz için: http://cagatayuzun.blogspot.com/).

Çağatay’a bu büyük fedakarlığı için teşekkür ediyoruz. Sevgili Uzun ailesiyle yaklaşık üç senedir yeniçağı çocuklarıyla ilgili ortak eğitimler ve çalışmalar yapıyoruz. Ve hepimiz, Çağatay sayesinde yükselen farkındalığımızın daha da güçlü çalışmalar ve ortak yarar olarak kendini göstereceğini biliyoruz."

İletişim:
Telefon: +90 284 225 34 22
Fax: +90 284 225 34 22
Adres: Şükrüpaşa mah. Arda cad. Karabıçak Rezidance F Blok Kat 1 Edirne

1 yorum:

  1. Öncelikle bebeğinize Allah şifaların devamını versin dileğiyle başlamak istiyorum yüce mevlam gerçekten mucizelerle doludur.bide aklınızda kalsın 4444 tefriciye istek duası var ve Allah amele göre süre içinde mutlak dileği kabul etmektedir benim dileğimi 1.5 yıl içinde gerçekleştirmişti.

    YanıtlaSil